Поръчка по телефона
0896890667

Меню
Меню

Условия за доставка

Доставката обикновено се извършва за 1-2 работни дни. 

Доставката на поръчки на стойност над 100 лева е БЕЗПЛАТНА.

Куриерът, с който работим е: ЕКОНТ ЕКСПРЕС

След като поръчате избраните от вас продукти се записват в системата и ще бъдат изпратени за физическа проверка в нашия склад. 

Извършването на поръчка чрез сайта на IDAUTO (https://www.idauto.bg/) не гарантира наличието на всички продукти, по следните причини:

  • продуктите, визуализирани онлайн, вече не съществуват във физическия ни склад, в складовете на магазините или други складови помещения поради някоя от следните причини - кражба от магазини, загуби, грешки в запасите и складовата система, ограничени запаси и други.
  • продуктите са дефектни или непълни, което може да бъде открито по време на процеса на тяхното потвърждение.

Гарантираме Ви, че непрекъснато работим за подобряването на системата ни и за подобряването на програмите за управление на инвентара. Качеството на услугите, които предлагаме е с приоритет номер 1, но има случаи, които все още са повлияни от човешкия фактор или технически грешки.

Продуктите (стоките) и количествата в този сайт са запаси предназначени за продажба тук и в нашите магазини. Актуализират се на всеки 12 часа от денонощието. Въпреки това, някои от продуктите може да не са на разположение, независимо че постоянно се опитваме да предоставим възможно най-подробни данни за предлаганите от нас продукти. Практически, постоянно актуализираме снимките, информацията и запасите, но не можем да гарантираме, че цялата информация е пълна или без грешки.

Подробности за наличността на продуктите можете да получите, като се обадите директно на 0896 890 667.

Всички промени около поръчката Ви се виждат в секция "статус на поръчката", в клиентския ви профил на сайта www.idauto.bg.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки