Поръчка по телефона
0896890667

Меню
Меню

Връщане и замяна

ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЩАНЕ

1. Връщане на продукти, закупени от IDAUTO.BG

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт по следния начин:

- с куриер на адресите, посочен във формуляра. 

В случай на отказ Айди-Ауто ЕООД възстановява платените от клиента суми, като използва банков превод към посочена банкова сметка от потребителя; във всеки случай възстановяването няма да бъде свързано с разходи за потребителя. Моля да посочите банкова сметка в българска банкова институция, по която да бъде възстановена сумата, а в случай, че не разполагате с такава, моля да имате предвид, че всички банкови такси и комисионни, дължими във връзка с възстановяване на сумата по чуждестранна банкова сметка, са за сметка на клиента.

Разходите за връщане на продукти са за сметка на клиента (приблизително 8-10 лева), като за целта моля да използвате куриерска фирма ЕКОНТ, като изпратите продуктите на един от посочените във Формуляра за връщане адреси.

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета

2. Връщането се допуска при следните условия:

  • Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети и формуляр за връщане.
  • Когато връщането на продукт е за сметка на Айди-Ауто ЕООД това става задължително с куриерска фирма ЕКОНТ, а не с произволно избран куриер от клиента.
  • Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента, освен в случаите когато:
  • получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
  • грешката е настъпила по вина на IDAUTO.

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

  • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, АЙДИ-АУТО ЕООД възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
  • АЙДИ-АУТО ЕООД не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаванена срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
  • АЙДИ-АУТО ЕООД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Можете да намерите формуляр за връщане тук

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки